Verzending en plaatsing

Het pakketsysteem van de toekomst

PakBus plaatst uw pakketbus ook op locatie. Compleet geinstalleerd. PakBus beschikt over alle middelen om de pakketbus op de juiste plaats te krijgen. Een haag verplaatsen of stukje bestrating aanpassen? PakBus regelt het allemaal. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Kosten Plaatsen Pakbus

Weet waar u aan toe bent!

De gemiddelde kosten kosten voor het plaatsen van een pakketbus zijn € 200,00.
Hiermee gaan we er vanuit dat we op locatie direct met het plaatsen kunnen starten. Moet er stukje haag verwijderd worden of heeft u andere situatie dan maken we van tevoren een prijsafspraak met u, weten we waar we aan toe zijn is voor beide partijen makkelijk.

Plaatsing op locatie

PakBus ontzorgt; Wij regelen het voor u!

Het plaatsen van een pakketbus is wel even wat werk. Vooral de borging, het positioneren en de juiste gereedschappen zijn belangrijk. Vaak moeten we ook nog een stabiele ondergrond maken door een betonplaat, steltegel of iets dergelijks. Dit spreken we van tevoren met u af. We zorgen ervoor dat uw pakketbus nadat wij klaar zijn direct kan gebruikt worden en nemen indien gewenst uw oude brievenbus mee en voeren die voor een gering bedrag af.

Betaling

Snel en gemakkelijk via iDeal!

U kunt uw online aankopen eenvoudig en veilig betalen door middel van: iDEAL. Betalen met iDEAL is veilig en gratis. U kunt gemakkelijk met IDEAL afrekenen bij uw eigen bank. Het iDEAL Internetbankieren kan bij de Rabobank, ABN AMRO, Knab bank, ASN Bank, ING, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Voor zakelijke klanten kunnen wij u vooraf een factuur sturen of in termijnen.
Wilt u ook als particulier op factuur kopen bij ons? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Afhalen

Ook afhalen behoord tot de mogelijkheden

Een pakketbus afhalen behoord ook tot de mogelijkheden. Dit kan op afspraak. We zorgen ervoor dat de pakbus klaar staan en kunnen indien gewenst zorgen dat er een steltegel, beton of andere materialen bij geleverd wordt. Neem hiervoor contact met ons op.

Garantie

Kwaliteit & Service

Wie een aankoop doet bij Pakbus kan rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De producten moeten niet alleen goed zijn, maar ook de service vinden wij erg belangrijk.

Het kan zijn dat een product niet goed geleverd wordt of niet naar behoren werkt. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen.

Veilig en privé

Pakketten kunnen er niet door onbevoegden worden uitgehaald

Gemak

Je hoeft niet thuis te zijn

Eenvoudig te plaatsen

De PakBus kan erg eenvoudig en veilig geplaats worden.

Milieuvriendelijk

De bezorger kan het pakket altijd kwijt

Geschikt voor grote pakketten

De PakBus is geschikt voor grote pakketten

Degelijk

Een sterk, betrouwbaar en degelijk product

TOP