Plaatsing van uw PakBus

Hoe het werkt

PakBus plaatst uw pakketbus ook op locatie. Compleet geinstalleerd. PakBus beschikt over alle middelen om de pakketbus op de juiste plaats te krijgen. Een haag verplaatsen of stukje bestrating aanpassen? PakBus regelt het allemaal. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Pakbus laten plaatsen

Snel, makkelijk en 100% resultaat!

Het voordeel van een PakBus laten plaatsen is dat het resultaat altijd 100% is. We zorgen voor een stabiele ondergrond, nemen stelzand en een betonnen stelplaat mee. Deze bevestigen we zo nodig met beton in de ondergrond. Vervolgens maken we de PakBus hierop vast. Zodoende staat deze heel degelijk vast en is het ook niet meer gevoelig voor diefstal.

Onze monteurs hebben al de materialen en gereedschappen paraat. Vooraf proberen we zo goed mogelijk in te schatten welke werkzaamheden we te verrichten hebben en we de juiste materialen mee hebben. Op locatie bepalen we samen met u de exacte plek waar de PakBus moet komen. Hierna gaan we de plaatsing realiseren en maken we deze direct klaar voor gebruik. Na een heldere uitleg over de werking kunt u veilig pakketten ontvangen terwijl u niet thuis bent.

PakBus laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veilig en privé

Pakketten kunnen er niet door onbevoegden worden uitgehaald

Gemak

Je hoeft niet thuis te zijn

Eenvoudig te plaatsen

De PakBus kan erg eenvoudig en veilig geplaats worden.

Milieuvriendelijk

De bezorger kan het pakket altijd kwijt

Geschikt voor grote pakketten

De PakBus is geschikt voor grote pakketten

Degelijk

Een sterk, betrouwbaar en degelijk product

TOP