Trotse dealer van eSafe

PakBus.nl

eSafe pakketbussen zijn populair in de hele BeNeLux en zelfs al daarbuiten. Degelijk materiaal, goede service en alles voor hetzelfde doel; Gemakkelijk pakketten ontvangen zonder uw buren lastig te vallen. Pakbus.nl onderstreept deze visie en zorgt voor de verdeling van de pakketbussen in Nederland. Zo kunt u bij Pakbus.nl de pakketbussen komen bekijken in onze showtuin, onze collega's kunnen u er alles over vertellen. De uitgebreide keuze in de verschillende soorten, maten en kleuren van de eSafe pakketbussen maakt het mogelijk voor iedereen. Een grote of kleine tuin? Schutting of bedrijfspand die voorzien moet worden? PakBus regelt het allemaal. Ook automatische pakketbussen zijn onderdeel van ons programma, omdat dit altijd detailwerk is kunnen we deze niet rechtstreeks op onze website als product plaatsen.

Ook bij Pakbus.nl

Plaatsen van eSafe pakketbussen

Wat uniek is bij Pakbus.nl dat wij ook zelf zorgen voor het plaatsen van de pakketbussen van eSafe. Door nauwe samenwerking met ons grensend hoveniersbedrijf, Bunt hoveniers kunnen we gemakkelijk een totaalontzorging aanbieden.

Heeft u vragen over onze pakketbussen, het systeem van eSafe, of wilt u graag eens de pakketbussen live zien? Maak gerust een afspraak, we helpen u graag!

Veilig en privé

Pakketten kunnen er niet door onbevoegden worden uitgehaald

Gemak

Je hoeft niet thuis te zijn

Eenvoudig te plaatsen

De PakBus kan erg eenvoudig en veilig geplaats worden.

Milieuvriendelijk

De bezorger kan het pakket altijd kwijt

Geschikt voor grote pakketten

De PakBus is geschikt voor grote pakketten

Degelijk

Een sterk, betrouwbaar en degelijk product

TOP